Voor trouwe viervoeters

Gepubliceerd op 2 oktober 2024 om 17:11

Deze blog gaat over Hondenriemhaak Puppy. Natuurlijk omdat het in oktober dierendag is en ik dat als hondenbezitter niet zomaar voorbij laat gaan. Bovendien is de hondenriemhaak een leuk product om over te vertellen.

 

KLUSSEN IN HUIS

Jaren geleden zijn wij verhuisd naar de huidige woning en er moest aardig geklust worden. Gelukkig zijn we samen heel handig en vullen we elkaar goed aan.

Het is een oud huis, dus wilden wij het graag in zijn oude glorie herstellen en dat lukte best. Of het nou aftimmeren, tussenwand zetten, schilderen of vloeren leggen was….. wij draaiden onze hand daar niet voor om. Samen waren wij sterk.  (En dat zijn we nog steeds)

 

HOUT OP DE VLOER

Op de bovenverdieping lag al een mooie houten vloer, maar door het verplaatsen van wanden en dus een hele nieuwe indeling, was de oude vloer flink beschadigd. Er moest dus een nieuwe vloer over heen. Stapels planken werden geleverd. Deze op maat gemaakt en in de nieuwe kamers gelegd. Vaak bleven er dan kleine stukjes over waar we niets meer mee konden doen.

 

WANDELEN MET DE HOND

Elke dag voor en na het klussen was het tijd voor de hond. Zij had dan recht op haar quality time. Lekker knuffelen en wandelen, maar meer dan eens was ik de riem kwijt, omdat ik de keer ervoor de zijdeur had genomen in plaats van de achterdeur, of andersom. Dat was mijn “eureka” moment. Ik kon wel een plankje gebruiken om de riem aan te hangen. Dan wist ik altijd waar de riem was.

WERKEN MET HOUT

Omdat ik niet meteen wist hoe een haak voor de hond er uit moest gaan zien, ben ik lekker creatief aan de slag gegaan. Van de overblijfselen van de vloer heb ik diverse proefplankjes gemaakt. Uiteindelijk kwam zo het idee om het silhouette van een puppy te gebruiken.

Na een lange zoektocht langs allerlei foto’s op internet is de keuze op de inmiddels bekende puppy gevallen. Deze heb ik meermaals uitgeprint en uitgeknipt om te kunnen gebruiken als mal.

 

 

HONDENRIEMHAAK PUPPY

Zo is Hondenriemhaak Puppy dus ontstaan. In mooi diepzwart met een zwarte haak voor de riem op de plaats waar de staart zit. De eerste deed ik kado aan mijzelf en ik was er zo blij mee! (Ha, ha, ha)

Ik was zelfs zo tevreden, dat ik Hondenriemhaak Puppy in de webshop wilde hebben. Ik maakte dus nog een aantal exemplaren en daar is nu nog maar een klein beetje voorraad van.

 

SPECIAAL VOOR JOUW HOND

Zelf ben ik gek op zwart, maar ik kan me voorstellen, dat jij liever een andere kleur hondenriemhaak hebt. Omdat het beter bij je hond past of beter bij je interieur. Het silhouette kan dus ook in wit, bruin, zilver of goud worden geschilderd. Speciaal voor jouw trouwe viervoeter.

 

PERSONALISEREN

Dat is nog niet alles. Bovenaan de hondenriemhaak is nog ruimte om de naam van je hond toe te voegen. Zo zie je maar, By Mem gifts is van alle markten thuis. Zelfs de hond kan bij ons kiezen. Of het baasje als hij/zij liever de baas blijft.

 

Fijne dierendag allemaal.

 

Alexandra

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.